Om mig

Jeg er ikke ekspert, men superbruger. Det gør forskellen.

Jeg er ikke ekspert, men superbruger. Det gør forskellen.

Sådan! I sådan cirka 25 år har jeg arbejdet som selvstændig med eget bureau og fokus på markedsføring og design på tværs af medier, off- og online. Kunderne har altid været et mix af både store og små virksomheder, såvel private som offentlige. På LinkedIn kan du læse mere om min faglige baggrund, men i farten kan nævnes årelange samarbejdsrelationer med blandt andre:

  • Matas (B2C)
  • Dong Energy (B2C og B2B)
  • YouSee (CRM, B2B og B2C samt dialog)
  • Ferrosan (B2C)
  • Electrolux (B2C)
  • Patent- og Varemærkestyrelsen (B2B)
  • Statens it (B2G)

Respekt! Ja, jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg er en årgang ’63 … ja, det skarpe hjørne er rundet. Det skete i øvrigt på to hjul og der er stadig fuld knald på! Stædigt holder jeg nemlig fingeren på pulsen i en ung branche, hvor udviklingen – mildest talt – er rivende. Følger du ikke med, så er (lyn)toget kørt – og du er i den grad hægtet af! Min mantra er da også:

“Du kan udvikle eller afvikle. Status quo er ikke en mulighed. Alt forandres til det værre eller bedre”

Jubii! Heldigvis drives jeg af begejstringen over alle de nye platforme, ikke mindst de digitale – og her især de sociale medier. Men også samspillet mellem de nye og det gamle – og den synergi som det genererer – fascinerer mig. Jeg tænker analogt, digitalt og socialt – og bevæger jeg mig på det ene område, har jeg altid de to andre med. Du kan læse mere om mit bureau her.

Grib! Har din virksomhed eller organisation brug for hjælp til Content Marketing eller Social Media Management, så giv mig et kald på 2219 1849 eller brug kontaktformularen. Uanset hvad, så er det helt uforbindende – I har kun alt at vinde!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s